Nyheder & Resultater

Flot VM debut for Pavel & Charlotte

This article is available in:


Sidste lørdag repræsenterede Pavel & Charlotte Danmark ved WDSF Verdensmesterskaberne i voksen 10-dans. Selvom parret er placeret som nummer tre på den danske rangliste, fik de muligheden for at repræsentere Danmark ved denne prestigefyldte begivenhed. Med kun en uges forberedelsestid efter at være blevet nomineret af den danske forbund, viste parret alligevel en imponerende præstation.

Mesterskabet blev afholdt i Vila Nova de Famalicão, nær den kendte havneby Porto, og arrangørerne havde gjort sit bedste for ar skabe en så perfekt kulisse for dette internationale mesterskab. Pavel & Charlotte dansede godt fra start i det stærke felt af verdens bedste 10-dansere. De sluttede på en flot 25. plads, kun fire dommermarkeringer fra at kvalificere sig til kvartfinalerne. 

Selvom det altid er ærgerligt at placere sig så tæt på næste runde, er resultatet fuldt godkendt – særligt set i forhold til parrets unge alder, mesterskabserfaring og kort forberedelsestid.

Det var første gang parret deltog ved VM i voksenrækken. Sidste år deltog Pavel & Charlotte ved alle tre U21 VM’er, hvor de dansede sig til en 21. plads i standard.

Tillykke til Pavel & Charlotte med deres flotte præstation ved WDSF Verdensmesterskaberne i 10-dans. Vi har lavet et sammenklip af nogle af højdepunkterne fra Pavel og Charlottes VM debut.