FIND SVAR

DE MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL

Hvordan tilmelder jeg mig?

Du kan tilmelde dig vores dansehold og -kurser via vores medlemssystem Klubmodul. Klik på det hold du ønsker at tilmelde dig på vores holdoversigt og følg vejledningen. Hvis du har problemer med tilmelding, er du velkommen til at kontakte os.

Hvad skal jeg have på til danseundervisning?

Du skal have tøj på, som du kan bevæge dig frit i. Vi anbefaler let og åndbart tøj. Skoene skal være indendørssko og helst ikke være for glatte, og det er en god idé at medbringe en vandflaske.

Hvordan finder jeg ud af, hvilket niveau jeg skal tilmelde mig?

Hvis du er i tvivl om dit niveau, anbefaler vi, at du tager til en prøvetime. Her vil vores trænere kunne vurdere, hvilket niveau der vil passe bedst til dig. Book en gratis prøvetime online.

Mit barn er lidt yngre/ældre end de angivede aldre på holdet. Kan de godt deltage alligevel?

Aldersgrupperne vi angiver er vejledende, og er sat for at sikre, at alle børn har det sjovt og føler sig trygge sammen med jævnaldrende. Men det er meget individuelt fra person til person. Vi anbefaler derfor, at I kommer til en gratis prøvetime, så vi sammen kan finde det bedste match for dit barn.

Er det muligt at træne i jeres sale uden at melde sig ind?

Ja, det er muligt at træne som gæst i vores sale ved at betale et floorfee på 100 kr. pr dag. Betaling og tilmelding til dette foregår online på vores hjemmeside. Husk at respektere reglerne og andre dansere, der bruger salene.

Hvordan er parkeringsforholdene?

Vi har lokaler i Grøndal Mulitcenter. Centeret har store gratis parkeringsarealer på begge sider af bygningen.

SEND OS EN MAIL

KONTAKT OS HVIS DU HAR SPØRGSMÅL

Har du spørgsmål, feedback eller ønsker at vide mere om vores dansehold og kurser? Vi vil gerne høre fra dig! Uanset om du er en erfaren danser eller helt ny i danseverdenen, er vores team her for at hjælpe og vejlede dig.


    Bevis venligst, at du er et menneske ved at vælge lastbil.