Faste hold & kurser

HVAD KOSTER DET AT GÅ TIL DANS?

Hvad koster det at gå til dans hos Bendixen Dans? Vi tilbyder forskellige medlemskaber og betalingsplaner der passer til alle -  Fra børn, unge, voksne, til konkurrencedansere, vi har medlemsskaber der passer til dit behov. Vores kontingenter afhænger af hvilke hold du deltager på:

Efterårskursus
KURSUS
kr. 100 pr. gang
Perfekt for begyndere og øvede
12 ugers efterårskursus - 50 min
Efterårskursus fra sept. til og med nov.
Opkræves for 12 gange - ingen binding derefter
Mulighed for at fortsætte på nyt kursus eller fast hold bagefter
Step og Motionshold
50 min
kr. 380 pr. måned
Passer til dig som vil motionere og have det sjovt hele året
Fast hold: 39 gange, 50 min hold
Undervisning fra 14. august - 24. juni
Opkræves i 6 rater eller for et helt år (10 % rabat)
Mulighed for at deltage på flere hold (10 % rabat)
Sportshold
80 min
kr. 550 pr. måned
For dig der er rutineret danser eller turnerer
Fast hold: 39 gange, 80 min hold
Undervisning fra 14. august til 24. juni
Opkræves i 6 rater eller for et helt år (10 % rabat)
Mulighed for selvtræning hver dag, hele året i Danmarks bedste dansesale
Partout kort
ALLE
kr. 1400 pr. måned
For dig som bare er vild med dans
Gå på alle de hold du vil - fast pris
Undervisning fra 14. august til 24. juni
Opkræves i 6 rater eller for et helt år (10 % rabat)
Mulighed for selvtræning hver dag, hele året i Danmarks bedste dansesale

Faste hold

I år introducerer vi både faste hold og kurser. Faste hold kører hele året, hvilket giver adgang til vores lokaler for selvtræning hver dag fra 1. august 2023 til 31. juli 2024, med fast undervisning fra 14. august 2023 til 24. august 2024. Ved tilmelding til et fast hold kan du enten betale for hele året på én gang med 10% rabat, eller opdele betalingen i 6 automatisk opkrævede rater på disse datoer:

  1. rate: Ved tilmelding
  2. rate: 1. september 2023
  3. rate: 1. oktober. 2023
  4. rate: 1. januar 2024
  5. rate: 1. februar 2024
  6. rate: 1. marts 2024

Bemærk, at der ikke tilbydes månedlig betaling!

Kurser

Vores kurser skifter i løbet af året. Efterårskurser løber fra september til november 2023, forårskurser fra januar 2024 frem til påske, og sommerkurser fra påske til sommerferien. Kursusprisen er generelt 100 kr. pr. gang, med binding for hele kursusperioden.

MEST ALMINDELIGE SPØRGSMÅL TIL PRISER OG KONTINGENTER

Hvad dækker indmeldelsesgebyret på 100 kr. over?

Alle medlemmer opkræves et indmeldelsesgebyr på 100 kr. til dækning af medlemsskab til danseforbund og administration. Inkl. i dette medlemsskab er bl.a. dækning af Idrættens Forsikringer igennem Dans Danmark og adgang til events i forbundsregi. Beløbet dækker dog ikke evt. danselicenser, tilmeldingsgebyrer mv. som kræves ved deltagelse i events og turneringer inden for Dans Danmark og De Danske Danseskoler.

Jeg har ikke betalingskort

Er det muligt at betale via bankoverførsel, dog kun for en hel sæson. I så fald skal du kontakte: micki@bendixendans.com.

Har I nogle rabatter?

Vores medlemssystem beregner rabatter automatisk. Vi tilbyder følgende rabatter:

  • Husholdningsrabat: Hvis flere fra samme husstand deltager i dansehold, er det første hold til fuld pris, mens efterfølgende hold får 10% rabat.
  • Flerholdsrabat: Hvis du deltager i mere end ét hold, er det første hold til fuld pris, mens alle efterfølgende hold får 10% rabat.

Bemærk, at disse rabatter ikke kan kombineres - kun én rabat gælder ad gangen.

Er der undervisning i ferier

Hold og kurser følger skolernes ferieplan, hvilket betyder, at der ikke er planlagt alm. undervisning i ferier. Selvtræning kan dog stadig være en mulighed i vores lokaler. Se ferier og interne events i kalenderen herunder:

loading...

Giver holdtilmelding mulighed for fritræning/selvtræning?

Tilmelding til et fast hold er inkl. mulighed for fritræning i vores lokaler i Grøndal MultiCenter, hvor man selv kan komme og forbedre sig i de tidsrum hvor der ikke er hold. Det er mandag 7:00 – 20:30, tirsdag-fredag 7:00 – 23:00, weekend 7:00 – 21:00. Bemærk der kan være dage hvor centeret har andre åbningstider og hvor salene er i brug til ekstra events. Disse meldes ud løbende på vores Facebook-gruppe.

Hvordan er jeres regler for binding og udmeldelse?

Hvis du ønsker at udmelde dig, skal det ske skriftligt og med en måneds varsel til udgangen af en måned. Husk på, at allerede indbetalte kontingenter ikke refunderes i følge vores vedtægter.

Jeg er privat danseunderviser. Kan jeg undervise i jeres sale?

Eksterne trænere kan benytte vores faciliteter i Grøndal Multicenter ved enten at erhverve en trænerlicens eller betale daglig floorfee.

En trænerlicens koster 750 kr. pr. halvår. For at anskaffe en trænerlicens, kontakt venligst micki@bendixendans.com.

Hvis en trænerlicens ikke ønskes, kan man i stedet betale en daglig floorfee på 75 kr. Dette beløb skal betales via vores Klubmodul (betalingslinks nedenfor) før undervisningen starter, og godkendelse skal opnås hver gang ved at kontakte floorfee@bendixendans.com. Dette er nødvendigt for at sikre, at salene ikke er optagede af undervisning eller interne arrangementer.

Betalingslink til floorfee for eksterne trænere (75,00 kr. pr. træner pr. dag)

Kan man fritræne/selvtræne uden at være tilmeldt hold?

Bendixen Dans tilbyder ikke et træningsmedlemskab uden holddeltagelse. Dog kan ikke-medlemmer benytte vores faciliteter og deltage i visse aktiviteter ved at betale et floorfee.

Floorfee for dansere er sat til 50 kr. pr. danser pr. dag. Dette beløb skal betales via vores Klubmodul (se betalingslinks nedenfor) før træningen starter. Godkendelse skal opnås hver gang ved at kontakte floorfee@bendixendans.com. Dette er for at sikre, at vores sale ikke er optagede af holdundervisning eller interne arrangementer.

Betalingslink for floorfee for enkeltperson (50,00 kr. pr. person pr. dag) Betalingslink for floorfee for par (100,00 kr. pr. par pr. dag)

Ved tilmelding ser det ud som om jeg bliver opkrævet for måneder jeg ikke har gået?

Vores medlemssystem er indstillet til at opkræve rater på specifikke datoer (ved tilmelding, 1. sept., 1. okt., 1. jan, 1. feb. og 1. mar.). Så hvis du vælger ratebetaling og starter midt i danseåret, bliver din betaling delt i færre rater. Men du skal ikke bekymre dig - den samlede pris bliver reduceret hver måned, så du vil ikke ende med at betale mere end nødvendigt.