Nyheder & Resultater

Cecilie vandt Berlin Ball

This article is available in:


Der sker i disse år en stor udvikling inden for turneringer i sportsdans med en stigende interesse for solo standard og latin turneringer. Denne trend, som vinder popularitet ikke kun i Danmark, men også internationalt, åbner nye døre for dansere, der ønsker at udforske deres individuelle kunstneriske udtryk og tekniske færdigheder.

Flotte resultater i Berlin

I en af disse nye solo konkurrencer, har Cecilie fra Bendixen Dans for nylig demonstreret sit ekstraordinære talent ved Berlin Ball, en prestigefyldt dansebegivenhed under verdensforbundet WDO. 

Cecilies præstation i Berlin var intet mindre end imponerende. I solo standard konkurrencen sikrede hun sig en velfortjent førsteplads ved at vinde alle 5 danse i Junior 1 (12-13 år) Solo Standard.

I Junior 1 (12-13 år) Solo Latin konkurrencen fortsatte Cecilie med at imponere, hvor hun opnåede en flot femteplads. Stort tillykke med de flotte internationale resultater.

Fremtiden for Solo Dans

Cecilies resultater ved Berlin Ball er et klart tegn på den positive udvikling inden for solo standard og latin dans. Som vi ser flere dansere som Cecilie træde frem på den internationale scene, er det tydeligt, at solo standard og latin turneringer vil fortsætte med at vokse og inspirere den næste generation af dansere.