Nyheder & Resultater

Tobias og Aleksandra begejstrede publikum i Armenien

This article is available in:


Sidste weekend repræsenterede Tobias og Aleksandra Danmark ved VM i Ynglinge Latin, som blev afholdt i den historiske by Yerevan, Armenien. Turneringen, der tiltrak 58 par fra 35 forskellige nationer, bød på en masse god dans fra verdens bedste unge latin par.

Tobias og Aleksandra leverede en stærk præstation og nåede en 14. plads, blot to dommermarkeringer fra en plads i semifinalen, som de burde havde kvalificeret sig til. Deres præstation vandt de publikums hjerter, og de modtog stor opbakning fra det armenske hjemmepublikum, såvel som fra deres medkonkurrenter.

Denne præstation følger op på deres tidligere succes i år, hvor de opnåede en syvendeplads ved EM Ynglinge Latin i Moldova, kun én dommermarkering fra en plads i finalen. Disse resultater understreger parrets konsekvente niveau og evne til at konkurrere om de øverste mesterskabspladser.

Nu ser Tobias og Aleksandra frem mod VM i Ynglinge 10-dans i Kazakstan, hvor de har mulighed for at vise deres styrke og måske opnå de placeringer, de har arbejdet så hårdt for. Med deres vedvarende udvikling og dedikation er der ingen tvivl om, at de vil fortsætte med at imponere på den internationale scene.

Stort tillykke med resultatet. Vi har samlet nogle indtryk fra Armenien.