Nyheder & Resultater

“Åh nej, det skete bare ikke” – uheldig start for Alexander og Mie ved EM Standard i Litauen

This article is available in:


Bendixen Dans

Alexander og Mie fra Bendixen Dans stod over for en uventet og hjerteskærende udfordring ved dette års EM i Standarddans i Litauen. Det var første gang parret skulle repræsentere Danmark ved et EM for voksne, og det var derfor et mesterskab de havde set frem til med stor spænding. Men hvad der begyndte som en lovende konkurrence, tog en dramatisk drejning, da Alexander kom til skade under deres quickstep i første runde.

En uventet vending

Konkurrencen startede som enhver anden, hvor Alexander og Mie viste deres velkendte elegance og tekniske dygtighed. Men under quickstep, en dans fuld af energi og hurtige bevægelser, skete det utænkelige. Alexander kom uheldigt til skade, og det blev hurtigt klart, at de ikke kunne fortsætte konkurrencen.

En tur til hospitalet

Med stor bekymring og hast blev Alexander ført til det nærmeste hospital i Litauen for at få vurderet skadens omfang. Efter en grundig undersøgelse kom den nedslående nyhed: Alexander havde brækket foden. En sådan skade er ikke kun fysisk smertefuld, men også en stor følelsesmæssig belastning for et par, der har lagt utallige timer og hårdt arbejde i deres forberedelse til EM.

Selvom denne skade er et tilbageslag, er Alexander og Mie fast besluttede på at vende stærkere tilbage. Allerede den følgende uge var de tilbage i træningslokalet, hvor Alexander dog måtte “nøjes” med at forbedre sin tekniske viden siddende. Deres deltagelse ved EM i Standard i Litauen fik en abrupt og uforudset afslutning, men denne oplevelse vil utvivlsomt styrke deres beslutsomhed og dedikation for et comeback til næste års mesterskaber.

Vi god bedring til Alexander og håber vi ser dem på gulvet sammen inden længe.

Bendixen Dans