Klubliv

DANS GLAD IGENNEM

This article is available in:


Solveig Spangsberg

Den helt rigtige overskrift for vores første herlige Danseaften fredag d. 1. september. For hold da op, der blev DANSET IGENNEM, og der blev grinet og klappet.

Allan havde sørget for sodavand til alle, og efter velkomst, opvarmning og en enket “undskyldsdans” guidede Gustav og Victoria os igennem en semifinale, og en lille afstikker til et par latindanse, så vi lige kun få rystet hofterne lidt.  Imens vi pustede ud, lavede det dygtige unge par en forrygende opvisning.  Det var skønt at se den afslappede danseglæde, der er overskud til, når der hverken er dommere eller undervisere, men bare os… der synes at de er FANTASTISKE. De fik selvfølgelig en meget velfortjent stor applaus og kvitterede villigt med et ekstranummer. 

Og PYHA..så var det vores tur til “opvisning”. I hvert tilfælde fik alle mulighed for en solofinaledans, som start på finalen. En rigtig god øvelse i at turde være på gulvet og en dejlig følelse af at være båret frem af alle dansevennerne. 

Micki kom forbi og præsenterede en undskyldsdans med de helt rigtige fine “undskyldskort”, Britt engang fik lavet, (og som Micki derfor passer godt på) og så fik han sat discolyset på, så vi kunne slutte med en valselinedance som Niels-Henrik guidede os igennem. 

Øl i cafeen, nej den lukker tidligt, men heldigvis er der også en bowlinghal, og øllene der smager lige så godt.

Tak til alle der deltog og gjorde aftenen til en fest  – og selvfølgelig især stor TAK til Gustav og Victoria. 

Lyder det tiltalene? Så afholdes næste DANSEAFTEN fredag d.6.10. Læs nærmere på Danseaften.dk, hvor I også kan tilmelde jer.

Aftenernes indhold vil være variationer over temaet DANSEGLÆDE og DANS IGENNEM. 

Bemærk at hvis I først på dagen finder ud af, at I gerne vil deltage, så kan I sagtens bare dukke op, eller sende en besked til mig. 

Tilmelding er kun for at give trænere og arrangører, der stiller op uden anden betaling end DANSEGLÆDE de bedste muligheder for at forberede en herlig aften.

Solveig Spangsberg