"Behind every dancer who believes in themselves, is a teacher who believed in them first"

MILLA LYKKE NIELSEN

Instruktør / Bestyrelsesmedlem

MICKI CHOW

Instruktør / Sportschef

MILLA LYKKE NIELSEN

Milla Lykke Nielsen er en anerkendt danselærer og professionel danser med en global karriere. Trænet af Britt Bendixen som ung danser, tog hun senere ud i verden og opnåede finaler og semifinalepladser i alle store turneringer som Blackpool Dance Festival, International, UK og Asian International Championships. Milla har repræsenteret Sydafrika og boet i Hong Kong, hvor hun har danset, undervist og givet opvisninger. Hun har netop afsluttet sin eksamen som lærer og dommer fra De Danske Danseskoler og Dans Danmark med topkarakterer.


 

MICKI CHOW

Micki Chow, der begyndte at danse som 5-årig hos Bendixen Dans, er en fremtrædende figur i dansk dans. Trænet af Britt Bendixen og Peter Dan Ringgaard, har han vundet over 12 danske mesterskaber i latin, standard og 10 dans, samt vundet internationale titler og semifinalist ved VM i 10-dans. Micki begyndte at undervise i 2005 og har coachet mange par til succes. Han er også sportschef for Bendixen Dans og en af de få danske dommere med den højeste licens i WDSF. Hans alsidige karriere og engagement har haft en betydelig indflydelse på både konkurrence- og undervisningslandskabet i Danmark.

ERFARNE INSTRUKTØRER

Kvalitetsundervisning i København

Hos Bendixen Dans tilbyder vi undervisning af højeste kvalitet. Vores instruktører er uddannede og erfarne, og de har alle danset på højt niveau. De bringer deres passion og ekspertise ind i deres undervisning, så du får den bedste oplevelse.

PASQUALE FARINA

Pasquale Farina, fra Italien, er en af verdens bedste standarddansere og dansk mester i disciplinen. Sammen med sin partner Sofie Koborg har han været finalist og semifinalist i Grand Slams, EM, VM og World Cups, og vundet bronze ved EM for professionelle i 2022. Han begyndte sin karriere som 10-årig og har specialiseret sig i standarddans siden 2010. Pasquale åbnede sin første danseskole i 2010 og har udviklet fitnesskonceptet PF22. Han er nu baseret i København og er kendt for sin passion og inspiration i dansens verden.

 

SOFIE KOBORG

Sofie Koborg er en fremtrædende figur indenfor standarddans og en af Danmarks bedste dansere. Hun begyndte at danse i en ung alder hos Bendixen Dans og har specialiseret sig i standarddans. Sammen med sin partner Pasquale Farina har hun repræsenteret Danmark i utallige turneringer og mesterskaber, og de har vundet bronze ved EM i standard for professionelle i 2022. Sofie er også en passioneret underviser hos Bendixen Dans i København. Hendes dedikation, tekniske færdigheder og evne til at inspirere har gjort hende til en respekteret og elsket personlighed i dansens verden.

PASQUALE FARINA

Instruktør

SOFIE KOBORG

Instruktør / Bestyrelsesmedlem
AKTIVE INDENFOR DANSENS VERDEN

Instruktører med passion for sportsdans

Bendixen Dans' instruktører er ikke kun talentfulde dansere og undervisere, men også aktive "danseverdenen". De er involveret som dansere, dommere, forbundene og bidrager til at forme fremtiden for dans i Danmark og i verden.

CHRISTIAN GØRTZ

Instruktør / Bestyrelsesmedlem

HANNE KLAUSEN

Instruktør

CHRISTIAN GØRTZ

Christian Gørtz er en exam. danselærer i De Danske Danseskoler (DDD) med en passion for dans, der begyndte som 4-årig. Han har vundet flere danmarks- og sjællandsmesterskaber i standard, latin og kombineret, men valgte i 2014 at fokusere på undervisning hos Bendixen Dans. Christian har også været involveret i film og tv, og har sunget i Københavns Drengekor. Uddannet sportslærer i standard- og latindans i 2018, underviser han nu unge og voksne, fremmer glæden ved dans og ser det som en kilde til livsglæde. Hans positive tilgang og filosofi gør ham til en inspirerende lærer og mentor.

 

HANNE KLAUSEN

Hanne Klausen er en uddannet danselærer med stor erfaring i mange dansestilarter, herunder børnedans, standard/latin, step og Mgp/show. Hun har undervist siden 1992 og danser professionelt standarddans. Hanne har også en fremtrædende rolle som underviser på det Kgl danske musikkonservatorium, fokuserer på scenedans, og har arbejdet med sceneangst. Hendes talent som koreograf blev fremhævet i Lene Siels juleshow i 2008. Med en alsidig karriere, der spænder over flere årtier, fortsætter Hanne med at inspirere og uddanne kommende generationer af dansere.

EN NY VERDEN VENTER PÅ DIG

Find din danseglæde hos Bendixen Dans

Uanset om du er nybegynder eller erfaren danser, har vi et kursus, der passer til dig hos Bendixen Dans i København. Vores instruktører er dedikerede til at hjælpe dig med at finde din danseglæde og udvikle dine færdigheder.

GUSTAV IBSEN JENSEN

Gustav Ibsen Jensen er en af de nye instruktører hos Bendixen Dans, hvor han underviser i kurser for både børn og voksne. Han har flere års erfaring som danser i Bendixen Dans, er har specialiseret sig i standarddans. Sammen med hans partner er han i øjeblikket en af de bedste standardpar i U21-kategorien i Danmark. Gustav's livslange passion og dedikation til dans og hans altid positive og glade humør smitter af i hans undervisning, hvilket gør ham til en elsket og motiverende instruktør hos Bendixen Dans.

 

GUSTAV IBSEN JENSEN

Instruktør
VORES MOTTO

"A dance teacher helps students find the song in their heart, the beat in their feet and a passion for life"

Hos Bendixen Dans tror vi på, at dans er mere end blot bevægelse; det er en måde at udtrykke livets glæde og passion. Vores dedikerede instruktører arbejder tæt sammen med hver enkelt danser for at finde deres unikke rytme og stil. Kom og vær en del af vores dansefamilie, hvor vi sammen udforsker musikkens hjerte, føddernes takt og livets passion.