Nyheder & Resultater

Mange medaljer ved årets sidste rangliste turnering

This article is available in:


Bendixen Dans

Just Dance Studios i Aarhus dannede rammerne for den afsluttende rangliste turnering i standarddans og 10-dans under Dans Danmark. Ranglisten, der samlede nogle af landets sportsdansere, blev en sted for både spænding og hårdt arbejde, hvor dansere fra Bendixen Dans viste deres værd trods en dag med blandede resultater.

Tæt løb i voksenrækken

I Voksen International Standard var det tæt løb om podiepladserne. Efter at have vundet DM-sølv var Alexander & Mie fra Bendixen Dans på forhånd favoritter til at vinde rangliste turneringen. Men det skulle vise sig at være tæt løb. De var kun én første-markering væk fra førstepladsen, som i stedet gik til bronzevinderen fra DM. Alexander og Mie er et par som har været igennem en stor udvikling i løbet af de seneste år, og dette kunne de to udenlandske dommere spotte med det samme. De honorerede parret med rene 1-taller i finalen. Også den voksnes B-finale var der tæt løb mellem parrene. De tre par fra Bendixen Dans kæmpede bravt. Gustav & Victoria, Emil & Laura samt Alexander & Zara sluttede på henholdsvis anden-, tredje- og fjerdepladsen, og rykker fortsat tættere på den eftertragtede A-finale.

I Voksen 10-dans var det Pavel & Charlotte der vandt medaljer ved at danse sig til en flot andenplads, mens Alexander & Zara fulgte op med en fjerdeplads.

To sæt guld i senior

Blandt seniorerne kunne det ikke have gået bedre for Bendixen Dans. I Senior II Standard deltog Allan og Malene ved deres første ranglisteturnering og vandt guld. Stig og Olga, som netop var vendt hjem fra en succesfuld tur til Holland Masters i Rotterdam, fulgte op med guld i Senior III Standard.

Succes i de unges kategorier

I den nationale række vandt Arthur & Isabella ynglinge-kategorien i både Standard og 10-dans. Dermed topper parret topper parret ranglisten i alle tre discipliner, efter at have vundet ranglisten i latin tidligere på efteråret.

I U21 International Standard kategorien fortsatte de positive takter med Emil & Laura, der sikrede sig en andenplads, mens Gustav & Victoria tog tredjepladsen. Her var igen tæt løb mellem pladserne og begge par vinder faktisk en dans. Ynglingeparret Valdemar & Amanda sluttede som nummer seks, og viste derved gode tegn på deres talent og fremtidigt potentiale.

I deres egen alderskategori dansede Valdemar & Amanda sig til to flotte andenpladser i hhv. Ynglinge International Standard og 10-dans. Rækkerne blev vundet af et canadisk par, og Valdemar og Amanda var derved bedst placerede danske par til ranglisten i deres kategori. Det lover godt for det kommende turneringsår, hvor de fortsat er ynglinge.

Stort tillykke til alle par!

Bendixen Dans