Nyheder & Resultater

Kim & Solveig valsede sig til tops i Wien

This article is available in:


Bendixen Dans

Fra den 20. til den 23. juli blev Wiens historiske rådhus omdannet til en imponerende balsal, der danner rammen for den anerkendte Vienna Dance Concourse. Her viste dansere fra hele verden deres færdigheder og kæmpede om topplaceringer.

Som repræsentanter for Bendixen Dans deltog Kim & Solveig i Senior 4-kategorien. Deres dans imponerede dommerne ved den østrigske turnering og de tildelte dem hhv. en 37. og 38. plads. Meget flot!

Vienna Dance Concourse er en af de førende begivenheder for seniorer på den internationale dansekalender. Afholdt i hjertet af Wien tiltrækker det danseverdenens elite. Det ikoniske rådhus i Wien, med sin arkitektoniske pragt, gav en passende baggrund for denne storslåede begivenhed, hvilket gjorde det til en uforglemmelig oplevelse for både deltagere og tilskuere.

Tillykke til Kim & Solveig med deres fremragende præstationer i en så prestigefyldt konkurrence. Deres resultater ved Vienna Dance Concourse er et stolt øjeblik for Bendixen Dans, og vi ser frem til flere sådanne succeser i fremtiden.

Bendixen Dans