Nyheder & Resultater

Bendixen-dansere brillerer ved WDSF Europamesterskaber i U21 10-dans

This article is available in:


Bendixen Dans

Det var en begivenhedsrig weekend i Samorin, Slovakiet, hvor WDSF Europamesterskaberne Under 21 10-dance fandt sted. Bendixen Dans var stærkt repræsenteret med to dygtige par: Lucas Walsted & Amalie Bønnelykke Eir, der repræsenterede Danmark, og Dimitru Sardari & Melissa Wederkinck, der dansede for Moldova.

Med 47 tilmeldte par var konkurrencen intens. Vores egen træner, Sofie Koborg, var med for at støtte og guide vores par. Lucas og Amalie leverede en stærk præstation og nåede kvartfinalen, hvor de sluttede på en flot 24. plads. Dimitru og Melissa gik hele vejen til finalen og vandt sølvmedaljer på sikker vis ved at vinde to danse og blive placeret på 2. pladsen i de øvrige 8 danse!

Resultaterne blev som følger:
1. Yaroslav Kiselev – Sofia Filipchuk, Armenien
2. Dumitru Sardari – Melissa Wederkinck, Moldova
3. Padurariu Stefan Alexandru – Constandache Malina Elena, Rumænien
4. Jonas Tomanek – Sarka Kosmakova, Tjekkiet
5. Tamas Kristof Kis – Maria Nagyova, Slovakiet
6. Martin Slavoev – Maria Moiseeva, Bulgarien

24. Lucas Walsted – Amalie Boennelykke Eir, Danmark

Dette mesterskab var en fantastisk mulighed for vores dansere at vise deres færdigheder på den internationale scene. At konkurrere på så højt et niveau kræver dedikation, hårdt arbejde og en passion for dans. Deltagelse i sådanne prestigefyldte begivenheder giver vores dansere uvurderlig erfaring og eksponering. Det er ikke kun teknik og præstation, men også mental styrke og udholdenhed, der testes – særligt ved konkurrencer i 10-dans. Begge vores par var godt forberedte og viste, at de har, hvad der kræves, både fysisk og mentalt. Vi er utroligt stolte af begge par og ser frem til flere triumfer i fremtiden, hvor de fortsat vil repræsentere Bendixen Dans og hhv. Danmark og Moldova på den globale dansearena.

For dem, der er interesserede i at følge vores danseres rejse eller måske endda blive en del af Bendixen Dans, opfordrer vi dig til at følge os på Facebook og Instagram eller kontakte os for mere information.

Bendixen Dans