Begivenheder & Workshops

Dejlig danseaften med et twist – team match i team spirit

Dansere fejrer team spirit i et rum oplyst af diskolys, med farvede bånd der repræsenterer deres hold.

This article is available in:


Bendixen Dans

Årets første danseaften blev afholdt som sædvaneligt den første fredag! Aftenen var fuld af sjov og latter. Vi kunne ikke have ønsket os en mere succesfuld aften med vores fantastiske team match i team spirit, eller som det blev til: en kamp om guldbarer. Fem blandede hold med hver tre-fire par, kæmpede om at give den bedste opbakning til deres holdkammerater. Og præmien? Intet mindre end guldbarer – af chokolade! Taberne fik skildpadder.

Team spirit skal også trænes

I Bendixen Dans træner vi dagligt både de tekniske færdigheder og fysiske udholdenhed for vores dansere. Men det er også vigtigt at træne nogle af de andre aspekter af dans – det sociale sammenhold og opbakning er ikke nødvendigvis noget der bare kommer af sig selv. Men man må sige at det var her denne aften! Fra det øjeblik musikken startede, og det første par trådte ud på gulvet, var alle grebet af en festlig stemning. Deltagerne havde pyntet sig med farvede bånd for at vise hvilket hold til repræsenterede.

Konkurrencen var venlig, men alligevel intens, da hvert hold gav den gas for at score points – ikke på tekniske dygtighed, men på deres kreativitet, koordinering og ikke mindst deres indbyrdes opbakning til hinanden. Da vinderne blev annonceret, og de eftertragtede chokoladeguldbarer blev overrakt, brød salen ud i jubel. Selv de, der “kun” gik hjem med skildpadder, smilede bredt, vidende at det egentlige trofæ var de minder og venskaber, der blev skabt og styrket den aften.

Dansebal i discolys

Efter konkurrencen fortsatte festen med fri dans, hvor alle svingede hinanden rundt til rytmerne af samba, vals, tango, og mere. Det var en aften, hvor alle aldre og niveauer mødtes på dansegulvet. Vi ser allerede frem til næste danseaften, hvor vi kan genskabe magien under et nyt tema, møde gamle venner og måske vinde chokolade igen! Husk, det er ikke kun trinene, der tæller – det er også de smil, vi deler.

Bendixen Dans